Samarbetspartners

Sigmastocks Neo AB (”Sigmastocks”) beskriver sig med egna ord så här:

Sigmastocks erbjuder ett automatiserat aktiesparande. Det är enkelt och överskådligt för den som vill spara i aktier och samtidigt betala låga avgifter, ha full kontroll över aktieinnehavet och samtidigt slippa sköta det praktiska själv. Via ett samarbete med Sigmastocks erbjuder Evida en depåtjänst för Sigmastocks kunder.

Sigmastocks vill förändra finansbranschen till det bättre genom evidensbaserad rådgivning och ett oberoende agerande gentemot kunder. Läs gärna mer om Sigmastocks på www.sigmastocks.se.

För supportärenden vänligen kontakta support@sigmastocks.com eller chatta i inloggat läge.  

Optimize Savings Sweden AB (“Alwy”) är ett anknutet ombud till Evida. Under 2022 kommer vi tillsammans att lansera ett fondtorg på deras plattform. Mer information kommer!

Läs gärna mer om Alwy på www.alwy.se

Fundler AB (“Fundler”) är ett anknutet ombud till Evida. Fundler beskriver sig med egna ord så här:

Fundler är en digital rådgivningstjänst som gör det enkelt för alla att få bra investeringsrådgivning. Fundler kombinerar mänsklig kompetens med avancerad teknik och ger kvalitativ förvaltning till en av marknadens lägsta avgifter. Med över fem års förvaltningshistorik är det tydligt att teknikens precision tillsammans med låga avgifter ger möjlighet till mer tillväxt. Fundler står under Finansinspektionens tillsyn och omfattas av Statliga Riksgäldens investerarskydd. Läs gärna mer om Fundler på www.fundler.se.

Vid frågor är du som alltid varmt välkommen att kontakta Fundlers kundtjänst via chatten i app eller på webben.