Hur ser ditt liv ut 2044?

Det är förstås svårt att se hur livet ser ut om tjugo år. Men frågorna finns där: Vilka drömmar har jag? Hur vill jag leva? Kommer jag att kunna behålla god ekonomi? 

Vi hjälper våra kunder att reda ut både nutid och framtid. Att se till att det går att både äta kakan och ha den kvar. Vårt yttersta mål är att du med hjälp av dina tillgångar ska kunna realisera dina planer och drömmar både nu och i framtiden. Även om tjugo år känns långt fram, kan man ändå säga att arbetet börjar nu.

Obunden och långsiktigt

Evida är en obunden aktör. Det betyder att vi inte har några egna fonder och inte får ta provision på de finansiella produkter vi föreslår som placering. Vår affärsmodell är att arbeta kunskapsdrivet och långsiktigt med evidensbaserade akademiska metoder.

Känna trygghet

Personlig ekonomisk utveckling är inte ett spel där snabba klipp är vägen till framgång. När det gäller sparande och kapitalplaceringar handlar det om att planera framtiden med eftertänksamhet och att vara uthållig. En god livssituation byggs på lång sikt. Vår uppgift på Evida är att vägleda dig in i en så trygg ekonomisk framtid som det bara är möjligt.

Som en familjemedlem

Vi tror på öppenhet och tydlighet. Att arbeta långsiktigt betyder att vara både lojal och omtänksam mot dig och din situation. Därför ser vi oss gärna som en del i familjen där vi är med dig hela vägen. Vi tar oreserverat parti för dig och din ekonomiska situation över tid.